Zucchinipasta, ca. 22 kcal

Zucchinipastan var väldigt enkel att laga och tog ingen tid.
 
 
22 kcal = 130 g Zucchini med skal
14 kcal = 80 g Zucchini utan skal
 
Hyvla zucchinin med tex en osthyvel. Undvik kärnhuset.
Koka i saltat vatten i ca 2 minuter och serveras genast.
 
 
 
Räkna med en Zucchini per person. Det blir ca 80 g om man kör utan skal och ca. 130 med skal. Jag väljer med skal då det blir lite mer tuggmotstånd och lite mer mat. Läste att man kan koka vanlig pasta till alla andra och när det är ca 2-3 minuter kvar av koktiden kan man lägga in zucchinin och koka den resten av tiden tillsammans med pastan. Kokt zucchini smakar inte så mycket av sig själv, men med en god sås eller massor av kryddor så kommer man långt.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Var bättre än det låter. Konsistensen är bra och med lite salt och peppar, eller kanske koka den i buljong så är det här en bra ersättare till pasta eller annan kaloririk mat.

Svar: Tack, att tom du kan äta de är en komplimang :-)
Janni Larsen

2013-07-25 @ 12:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0