Frikväll

Har varit på stan fram till 21 och shoppat lite grann...

Kom dit vid fem-tiden och snubblade över mina röda stövlar. Förra året köpte jag de faktiskt men ett par storlekar för stora i tron att jag kunde fylla ut de med tjocksock. Det gick tyvärr inte och jag fick åka tillbaka med dem.  :o(

I år fanns de i min storlek :o)  och gissa om jag höll hårt fast i de innan jag kom fram till kassan.
De är äntligen mina!!Möte sedan upp med M på Clas Ohlsson (vart annars). Försökte att dra honom igenom butiken snabbt, men de hade ju möblerat om sen jag var där sist och vi fastnade hela tiden på nya ställen. Ibland fick jag bestämt gå och hämta honom för han hade gått tillbaka till ett "spännande" ställe.
Nåja, jag fick ju shoppat lite där oxå. Hittade ett par coola led lampor som jag inte riktigt vet vart jag ska ha de än. Köpte vårt husnummer så att folk vet vilket hus vi bor. Även nya "glödlampor" hamnade i påsen.

  

Idag så släpptes Civilization V, så snabbt in förbi Game och köpte det sista exemplaret som inte var förbeställt. Här kommer att spelas i helgen.

Åkte sedan upp till Twillfit vart jag köpte ett vitt linne och nya strumpbyxor. Runt hörnan om Twillfit smet jag in på Fannys och kom ut med en ny blus.

  

Sedan var vi tvungna att titta förbi bilen för att lasta av lite stuff.

In på Vintergatan och förbi Önska, som tyvärr ska läggas ner. Köpte 2 nya vinglas för att komplettera till de vi redan har och 12 helt nya highballglas, självklart Rosendahls Grand Cru. Ny önskar jag mig snaps glassen.

  

M fick återigen göra en vända till bilen med jag gick ner på KappAhl vart jag köpte lite kläder.Få se om jag någonsin kommer att använda de? Hoppas att jag är modig nog.

Var förbi optikern för att köpa nya tvättlappar och började titta på bågar. Jag hittade ett par riktigt snygga från deras nya serie. Även om de hade 20 % rabatt för kvällen så köpte jag de inte.
Det vet ni som känner mig. Jag måste först runt till alla optiker och prova och känna på andra bågar innan jag kan bestämma mig.Nästa anhalt var LjusExperten. För några år sedan satte vi upp spotlights ovan diskbänken på enas sidan i köket och nu vill vi ha samma på andra sidan också. Visst, vi fick vad vi gick dit för, men vi kom även ut med 2 nya hallampor. Snyggt spontanköp om jag få säga det själv.

Nu var klockan tio i nio på kvällen, men jag hann med en butik till. In på Buketten och köpte vita lökar som jag ska plantera ut under björken på framsidan i helgen… eller nått.På vägen hem fick MAX besök och vi åt Italien meny.

Vi var hemma tio i tio.

Vi snackar seriöst shopping här.


Cowboyfest

Vi hade en riktigt trevlig temafest med cowboy tema.Majs, drumstick, bruna böner, rimmad sidfläsk, grönsakssatvar å dipp.

Efter en del tekniska problem kom vi igång med bandet.Här spelar bandet publikfavoritlåten "She think my tractor sexy"


å så orginalet:Discgolf

Jag har varit och spelat discgolf i Bergsbyn.

Har prövat på det en gång tidigare för ca 8år sedan. Vad jag kommer ihåg från den gången är att man får träningsverk i armen och det verkar vara samma sak denna gång.Det gick ganska bra. Jag kom hem med några bra priser. Damfinalen var oerhörd spännanden. Inför sista hålet så låg jag och Touse lika. Sista hålet var alltså avgörande.Tyvärr stod en j-vla gran, ivägen så Touse vann med ett poäng.
Grattis Touse!


Lampa

Jag har hittat en lampa som jag tycker är så häftig.

... men Magnus är tveksam. Jag förstår inte varför.Alien Abduction Lampan är ca 23 cm i diameter och 29 cm hög.

Lampan har tre olika ljuslägen.

  • Enbart i cockpit med ett långsamt pulserande grönt och orange ljus.
  • En ljusstråle på kon.
  • Ljus på både kon och i cockpit.

Man kan plocka bort kon om man vill och ställa in annat...


Förrådet del 6

Nu!

... så saknas bara plåten runt om sokeln och att fylla på med grus samt att inreda.

Korpen Bowling

Vår första match.Vi är 4 grupper som är uppdelad i 2 lag. Varje grupp kommer att tävla vart annan måndag.
Min grupp består av mig, Touse och Krister (som på bilden är ersatt av Anders).
Vi möte monstergruppen som gjorde fler strike än annat. Tack vare Touse så fick vi i alla fall 2 poäng.
Matchen slutade 16-2.


 
Trots höftproblem och falsk ischia så klarade jag envist av alla tre matcher.

Golf

Jag har nu prövat på att spela golf.

Företaget har en sportklubb tillsamman med några andra företag i huset. De sponsrade en dag på golfbanan med tränare och en spelomgång på Pay n Play.

Jag förstod inte mycket, men nog flög bollen ibland och ibland inte. Det var inte så att när den väl flög att man hade kontroll på den utan den flög ibland hit och ibland dit, lite vänster och lite höger, men flög det gjorden det. Jag fick tom in ett par ”klonk” bollar.

 

Nu har jag bara ont i ryggen och höften, så jag vet inte riktigt om det är en sport för mig. Det var kul att gå och kul att slå

Vi hade i alla fall tur med vädret...Förrådet 5

Bygget har stått still ett tag nu när M har varit bortrest.

Men nu händer det saker. Väggar har kommit upp.Då är det knutar, dörren. vindskivor och hängränna som ska upp.
Sedan kan jag börja inreda.


RSS 2.0