Midsommar

Vaknade tidigt då M hade ställt väckaklockan (men han vaknade inte!)

Som vanligt var vi i Byske hos O&N och som vanligt var det mycket trevligt. Mycket skratt och mer än vanligt av nonsens :)

I kväll ska vi på Piteå Beach Party och lyssna på bland annat Chicago. Kan egentligen inte så många låtar av de, men när det nu kommer ett världsband till Norrland...

http://www.youtube.com/watch?v=Yh9cNYlmXEY&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXe7FmgyC8H6MiV96ZemsXxR


1:a semesterdagen

ahhhhh

1:a semesterdagen!

Dagen började lugnt med tidning och frukost på balkongen. Sedan ut i trädgården med katterna.  Tyvärr var hängmattan blöt så det fick bli solsängen och bra en bok. Klippte grässet och rensade ogräs. Avslutade boken, fick så pass mycket färg på benen att man nu kan se hur långt ner mina shorts går :). Sitter nu mätt och belåten efter grill och bakad potatis.

ahhhh

Undra hur resten av semestern kommer att bli?

Ogräset blommar

För nån månad sedan fick jag "ogräs" av en arbetskollega. Hon hade hur mycket som helst och skulle gräva upp och kasta allt. Jag frågade om jag kunde få lite ... och nu blommar de.
Sedan upptäckte jag ett annat "ogräs" som jag för flera år sedan fick av svärfar och planerade, men inget har hänt på 3-4 år. I år dök det upp en liten blomma.En annan mans ogräs är en sin egen skönhet...eller något sånt.

(överst Liljekonvalj och nederst sibirisk vallmo)

På bordet

Det finns ett ordspråk:

"Det bästa man har sätter man på bordet"Fråga mig inte vad han gör där eller hur han har hamnat där... för det vete gudarna...

Bergsbynsglass

mms_img38216 (MMS)

Bergsbynsglass


Grillfest

Vi bjöd in några goda vänner till grillfest.

Fick en ny rolig lek att spela. En blandning mellan kubb hästsko. Riktigt roligt. Minns tyvärr inte vad det hette.

Kvällen var skön och inga mygg var framme och eftersom att vädergudarna var med oss, så vi satt ute och åt på vår gamla slitna altan. Efter det en liten tipsrunda och förberedelse för höjdpunkten. Efterätten!
Vi ställde ut chokladfontänen och alla gick igång med att dippa och doppa. Även vinden ville vara med och "testa".
En stor del av chokladen flög över halva bordet, men humöret var på topp och vi värmde upp lite till. av chokladen som blev över gjorde barnen eget godis.

Trevligt som attans... och chokladfontänen gjorde succé.  :oP


RSS 2.0