FiskSpa

Då har vi varit och blivit behandlade av 600 st tandlösa “Garra Rufa” fiskar. De har försiktigt sugit och knaprat bort våra döda hudceller och samtidigt skapar en lätt och avslappnande massage.Det var... kittligt, pirrande och väldigt kul. Det kändes som man hade sockerdrick/bortdomnaden fötter och underben. Det var faktiskt riktigt skönt och jag skulle mycket väl kunna tänka mig att göra det fler gånger.

http://sv-se.facebook.com/pages/Fisk-Spa-Happy-Hands-Feet/247862175248832

aj, aj , aj


"självmordsförsök..."

Jag försökte ta livet av mig idag.

En arbetskompis lockade med mig på ett bodycombat pass på träningscentret 360.
Bodycompat är ett förkoreograferat non-contact, högintensivt pass inspirerat av kampsorter som karate, kickboxning, taekwondo, capoeira, tai chi, kung fu och muay thai.


http://www.lesmills.com/nordic/se/bodycombat/latest-release.aspx 

Efter uppvärmningen var jag helt färdig. Jag trodde jag skulle dö och ändå stod jag kvar på golvet och höll uppe armarna. 15 minuter in på passet var jag redan mentalt på väg att klocka ut, men jag stod på mig och höll ut hela passet på 55 minuter. Inte illa för en tjej som jag.Kommer jag att göra det igen ... ? Jag vet inte, få se om jag kan röra mig imorgon , och i över morgon och dagen därpå...


Highlight

Nå, vad har hänt den senaste tiden...

Julen har varit, Nyårsafton samt min födelsedag. Inget mycket alltså. :o)

Nå okey då...

Hade adventsfika och hade bakat till denna tillställnig. Jepp, JAG hade bakat. Det blev pepparkakor, kanelhjärtan och mina favoriter- Saffransskorpor. Sedan klämde jag in lite julgodis typ Mozartkulor alltså inget avancerat. Ni känner ju mig... så enkelt som möjligt.
Årets glögg , enligt min smak var en äppelglögg. Väldigt fräsch och inte för sött. Ska drickas kall.

 

Julen firade vi i Skåne hos min syster och även om den var kort så var den väl uppskattad. En härlig jul!
tomten hade tydligen tyckt att jag hade varit snäll under året för jag fick nog allt jag hade önskat mig. Från mitt cykelhjälmlås, värmande filt, ufolampa, öronmuffar, brödpåsar till mina Spock-öron.Nyårsafton firade vi i Jävre hos Erika med Anders. GOD MAT och väldigt trevligt sällskap! Kom hem sent på söndagen trötta och nöjda, en alldeles lagom kväll.


Min födelsedag gled obemärkt förbi. Lungt middag på nya restaurangen här i Skellefteå " Brygggatan". Jag tog ankbröst och m tog lammlägg. God mat, men kunde vara bättre service. M är för god mot mig (?). Jag fick Eva Attlings "Twin Dots" och en 30 minuters fotbehandlig med sugande fiskar. Jag återkommer med info om hur det var.

   

Nå jag tror att det var allt just nu...
RSS 2.0